Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Σκακιστές του Ομίλου μας συμμετείχαν στο 40ο Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος" 2017

Σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Παναγίας Καλλιμασιάς Χίου έλαβαν μέρος στο 40ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά "Ίκαρος" 2017, το οποίο διεξήχθη στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας από τις 9 ως τις 16 Ιουλίου 2017.


Το τουρνουά διοργανώθηκε από τον Σκακιστικό Όμιλο Ικαρίας "Ιωάννη Τζελεπη" και τον Δήμο Ικαρίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου. Περισσότεροι από 200 σκακιστές και σκακίστριες συμμετείχαν στο φετινό Ikaros Chess 2017


Στη μεγάλη αυτή θερινή διοργάνωση της Ικαρίας, έλαβαν μέρος ατομικά οι σκακιστές μας: Κοντός Νικόλαος, Κοντός Σωκράτης, Κουμελά Μαρία-Άννα, Κωνσταντινίδης Δημήτριος, Κωνσταντίνου Ανάργυρος-Άνθιμος και Κωνσταντίνου Μιχαήλ. Οι σκακιστές συνοδεύονταν από μέλη των οικογενειών τους, οι οποίες κάλυψαν τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής τους.


Οι σκακιστές μας, οι οποίο συμμετείχαν σε 6 αγώνες, εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκόμισαν από τη διεθνή αυτή διοργάνωση, είχαν και τις παρακάτω διακρίσεις:

Η Μαρία-Άννα Κουμελά τρίτη στην κατηγορία κάτω των 14 ετών και
ο Μιχαήλ Κωνσταντίνου πρώτος στην κατηγορία κάτω των 17 ετών.

Ο Δ. Κωνσταντινίδης είχε 3 νίκες σε 7 γύρους, ο Μ. Κωνσταντίνου 3 νίκες σε 6 γύρους, η Μ. Κουμελά 3 νίκες σε 6 γύρους, οι Α. Κωνσταντίνου, Σ. Κοντός και ο Ν. Κοντός από 2 νίκες σε 6 γύρους.

\

 
 

Πολλές ήταν οι αγωνιστικές ώρες που πέρασαν οι σκακιστές μας στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, δεν έλειψαν όμως και ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις στις ομορφιές της Ικαρίας.

Το φωτογραφικό υλικό είναι από την Μαρία Ν. Κουμελά και την Βούλα Α. Ακρατοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου